tisdag 3 mars 2009

Hej Hopp

Servus,

Den trägne lärarbloggsläsaren har kanske märkt att bloggandet varit skralt på sistone. Detta beror till stor del att vi har mycket annat för oss. Ni vet lektioner, resurstider, pilar och dylikt. Det beror även på att det förts en del diskussion om lärarbloggens vara eller icke vara på skolan.
Jag hade tänkt skriva en slags förklaring till min bloggs existens. Ett bloggens svar på "You have been granted the greatest gift of all the gift of life. Justify yourself"

Sedan tänkte jag...shiiit pallla...
och nöjer mig med att skriva detta. Min blogg är inte alltid akademisk saklig och följer inte alltidslaviskt diverse kursmål. Det är i själva verket aldrig fallet. Jag skriver ner mina personliga betraktelser av världen, skolan och försöker då och då komma med något tänkvärt. Ibland kan man riskera att lära sig något och någon gång kanske man till och med roas av att läsa bloggen, ibland skriver jag bara oväsentlgheter som endast kan underhålla de närmast berörda om ens det.

Det övergripande syftet är att få läsaren att komma närmare mig som människan bakom den stränga lärarmasken. Ibland kan min blogg även vara sarkastisk...