måndag 15 september 2008

Omstrukturering

Efter en lång och ärorik historia är det dags att göra om min "Not Blogg Just Thoughts".
En elevkommentar IRL hävdade att min layout var dålig men det som verkligen störde "tunga" bloggare såsom Stefan var alla uppgifter jag lade in på bloggen. Nu är det slut med det. Alla uppgifter kommer att läggas på min uppgiftsblogg: http://westinuppgifter.blogspot.com/.

Det gör att denna blogg enbart kommer att handla om mitt lärarliv på Humanus Gymnasium. På Mikaels Not Blogg Just Thoughts ska jag och mina horder av trogna läsare diskutera vårt kära Humanus (nedervåningens vara eller icke vara osv) och även intressanta skolämnen (det vill säga Ekonomi, Historia och Samhällskunskap) samt annat som kan vara av intresse. Jag är inte lika kulturellt bevandrad som Tobbe och kan inte försvara värderingsövningar med samma patos och inlevelse som Stefan men hoppas likväl kunna bidra med någonting i det virtuella Humanus som nu växer fram.

Jag sitter just nu och försöker komma på något roligt att avsluta inlägget med men det finns inget roligt i att klockan snart är halv åtta och att jag sitter och bloggar på min skolblogg.