onsdag 10 juni 2009

En får tacka (som vi säger i Norrland tror jag...)

Jag vill rikta ett tack till alla elever och personal på skolan för de stöd jag fått efter misshandeln jag råkade ut för i lördagsnatt (tydligen var Sveriges debacle tidigare under kvällen inte nog). Jag orkar inte beskriva händelsen ingående just nu, jag orkar överhuvudtaget inte skriva så mycket men min situation var lika hopplös som Dolons när han blev infångad av Diomedes och Odysseus, oavsett vad jag sa eller gav de som slagit ner mig från cykeln fortsatte de att sparka och slå mig.

Nåväl jag får vara tacksam över att Anna tvingade på mig en cykelhjälm för första gången på 15 år. Det hade kunnat gå riktigt illa. Just nu känner jag mig vid gott mod och hoppas att min positiva världsbild inte kommer att förändras.

När jag ännu är på gång så vill jag tacka alla som går på Humanus och ibland läser och kommentera denna blogg för ett trevligt och givande läsår. Ett grattis till er som tar studenten och ett på återseende till er som inte gör det. Jag kommer att fortsätta blogga tror jag men det kommer nog bli väldigt sporadisk nu under sommaren, vi behöver nog alla lite vila. Det är dags att gå ut och lukta på blommorna