måndag 21 september 2009

Fortfarande måndag

Sitter och städar skrivbordet medan Patrik, Andreas och Johan pratar på om tema, schema och så vidare...Jag vet inte om det är vädret eller psykologin som gör att jag är riktigt hungrig. En timme kvar till fikat på lärarmötet, det är bara att härda ut. Inte heller vet jag varför jag helt plötsligt börjat läsa och njuta av frihandelsaposteln Thomas L. Friedman igen? Nåväl han har ju en poäng i följande artikel....Real Men Tax Gas

Måndag! eller länk till Kenta

Efter en härlig höst/sommar helg så är det återigen dags för en arbetsvecka. Då det är höst förunnas ju inte läraren (men eventuellt eleven) av någon tredagars helg eller dylikt förutom höst/november lovet.

För de av er som inte slavisk följer min blogg och kollar efter nya kommentarer så skickar jag en länk till vår käre Japanresenär Kentas turnéblogg:


Scraps Of Tape Tour Diary

Hur funkar då livet utan Kenta? Torsdagseftermiddagen var ensam och själlös men nu börjar vi fylla tomrummet efter den turnerande virtuosen. Jag måste medge att jag var orolig idag men Andreas hade gjort kaffe och till och med hällt upp i en gullig liten termos. Bra jobb Andreas!!