fredag 12 december 2008

En fredagsmorgon i nådens år 2008

Så är det återigen fredag. Det börjar kännas att vi har kommit långt in i terminen nu. Många är trötta. Det gör att vi ibland blir lite griniga. Igår bråkade jag och Stefan om kaffet, Stefan blev så upprörd och sårad att han låste in sig på toaletten. Idag tjafsade vi om, jag vet inte längre. Jag var sårad för att han inte kommenterat min blogg igår, vi blev båda besvikna över att Lotta och Erik (bild och musiklärarna inte var på plats 8.00) och så vidare. Jag ber om ursäkt Stefan jag vet att du brinner för ovanvåningen, jag brinner också för ovanvåningen! Låt oss sluta fred!

Jag skickar också ut en fredstrevare till Wille. Du ska alltid vara välkommen på ovanvåningen.

Ljuset i mörkret denna vecka har varit Tobbys renässans efter tisdagens sedvanliga debacle. Vilka bloggar har han inte bjudit oss sen dess! Så återigen kan det upprepas; det blir inte bättre än så här...

Jag har försökt att undvika allt prat om jul innan den verkligen är här men nu står den verkligen inför dörren vilket märks även här på bloggarna. Vem har undgått Tobbes känslosamma utspel på bloggen och hans ännu mer känslosamma replik på schtumpens försök att muntra upp honom. Vi är alla olika, vi kan inte alla älska julen (vilket jag faktiskt gör), men låt oss alla njuta av att vi har ett relativt långt och absolut välförtjänat lov framför oss.

Avsluta varje termin och var nöjd med den, du har gjort vad du kunnat.