tisdag 27 januari 2009

Noch einmal...

Så är jag till slut tillbaka. Utan större förvarning drabbades jag av en arbeit, arbeit, arbeit fas och har fått lägga bloggandet åt sidan för att rätta arbeten och förbereda lektioner. Jag vet att vissa har problem med den prioriteringen men till styvende och sist är det sådant arbete som betalar hyran. Då kapitalanskaffningen på annat håll har gått segt de sista månaderna så har jag inte mycket val.

Jag har till och med haft planer på att helt avstå bloggen och satsa all energi på mitt lärarkall. Detta låter sig emellertid inte göras då jag har ögnat igenom de garguantiska blogginsatser som Sebastian och Tom frambringat. Jag lyfter hatten för deras prestation. Dessutom har Andreas och Tobbe varit flitiga och som alltid kommit med intressanta infall. Stefan har... Vi får helt enkelt glömma Stafans blogg den närmsta tiden...

I vissa kurser (läs: alla) brukar jag prata om globaliseringen och teknologiutvecklingns löften och hot. Just nu upplever jag själv detta på ett brutalt sett. Jag har till skillnad ifrån tidigare westinare tillgång till direktsänd Tennis från australien i bästa möjliga format (HD) men kan inte njuta av skådspelet då jag måste gå till arbetet för att kunna betala kalaset. Cui Bono?


Förvägras arbetaren

Om vi bortser från arbetets lutherska förbannelse så tycker jag det mesta går frammåt just nu på skolan. En hel del roliga saker kommer att inträffa inom det snaraste bland annat filmklubb och fotboll. Inte för att vi får glömma FekB, FekA (inte att föväxla med fekalie), Matte B, Internationell Ekonomi för att nämna ett axplock av de viktigaste kurserna här på skolan men det är kul att det händer lite andra saker här på vårt kära Humanus.

P.S. Jag har äntligen fått händerna på The World in 2009.



P.P.S För övrigt är jag förvånad att det bara var Stefan som såg storheten i mitt senaste inlägg... Var är du Maurits?