fredag 13 november 2009

Helg XI

Efter en lugn och trevlig förmiddag sitter jag ensam på lärarrummet. Vissa är på utflykt till Malmö andra är på lektion och några är helt enkelt inte här. Kvar är bara jag, min dator och burkStefan. Tyvärr sitter han bara och lyssnar på musik med sina högtalare.

Jag hade tänkt skriva något insiktsfullt om kommande VM-kval men som läsaren kanske märker är saknar jag skärpa idag. I mitt huvud surrar fortfarande Carl Sagans autonoade röst "How lucky we are to live in this time..." Vi måste emellertid se frammåt det blir ett VM även utan Sverige (ni vet det landslaget med trötta spelare och potentiella tränare som hellre tränar lag i engelska div 2) och det kan faktiskt bli hur bra som helst. Kanske till och med bättre då vi slipper alla uppskruvade förväntningar kring ett mediokert Sverige.

I helgen spelas några intressanta och viktiga matcher:

Nya Zeeland möter Bahrain. Första mötet slutade 0-0 och vi får alla hålla tummarna på Bahrain!


I de europeiska mötena (se nedan) klappar hjärtat för Ryssland (har potential! Minns EM!), Ukraina (vem vill se tråk-Grekland! Minns EM!), Bosninen (Lite kul dessutom är jag rätt less på Portugal efter VM-kvalet). När det gäller Frankrike-Irland är jag bara glad att ett av lagen missar VM.

Ryssland - Slovenien
Grekland - Ukraina
Portugal - Bosnien/He
Irland - Frankrike

Nej dags för Warzsawa vi ses på tisdag!