onsdag 25 februari 2009

En ny Mikael

Ännu en vecka, ännu en onsdag. Den andre Mikael har ersatts av den gamle Mikael men är det nog? Alla dessa pilar, rättningar och förberedelser... Är den gamle Mikael verkligen redo för detta? Redan igår svajade han till på skoltid och framförallt höll allting på att krackelera på kvällen där Inter och Barca båda var nära förlust... Illa nog att Roma föll och att Atletico fick 2-2 hemma. Hade Mikael orkat med ännu en arbetsdag om Inter förlorat?

Frågan är; räcker den gamla Mikael till eller behöver vi rekrytera en ny Mikael?
En tuffare, hårdare Mikael med större arbetskapacitet. En Mikael som aldrig blir sjuk och aldrig missar en pil. En Mikael som varje dag springer tre mil till och från arbetet i alla väder. En Mikael som älskar att skriva åtgärdsprogram. En gudason vars enda uppgift är att arbeta på Humanus. Denne Mikael bör förslagsvis komma ifrån Luleå då Umebor inte är riktiga norrlänningar.

Den gamle Mikael förvisas då till sitt enkla käll där han till sist får njuta av sitt oförtjänta otium (troligen börjar han med att läsa Dan Simmons Illium)och fokusera på sin nya blogg "den gamle Mikaels betraktelser från källaren"