onsdag 29 april 2009

Ännu en dag

Dagen börjar som vanligt med en kaffekopp. Denna gång kärleksfullt tillred av Stefan då kaffetitanen Kenta tyvärr blivit sjuk. Morgonen fortsätter med ännu en djup pedagoisk diskussion elegant utfört av herrarna Sander och Nordqvist och nu sitter jag här med kaffekopp nummer två och funderar över livet.

Som brukligt är har det påpekas att det skrivs för mycket och för lite om Kung Fotboll på min blogg. Själv är ja bara nöjd över att då och då kunna producera en bloggtext. Det är inte lätt att hålla igång en blogg fråga Stefan. Detta beror inte på att det har sinat i idébanken ja har fortfarande mycket att säga, tror jag, utan helt enkelt att det tar tid att skriva och det händer en hel del nu både utanför och inne i Humanus trygga käll.

Idag hade jag faktiskt tänkt skriva om just fotboll eftersom det var gårdagskvällens höjdpunkt. Det började bra då IFK klättrade upp till sin rättmätiga plats i allsvenskan. Jag hade planer på att skriva en blogg om hur gudasönerna i Barca föndrade de dödliga i Chelsea. Nu ville Fru Fortuna och mannen i svart annorlunda och Barcas halvgudar visade sig till slut vara vanliga dödliga. Kanske kan Browns höjda skatter och Pundets svaghet till slut bryta Premier Leuages dominans i Europa.

Om vi lämnar fotbollen så kan vi konstatera att Obama har om inte lyckats uppfylla de mest messianska förhoppningarna, himmelriket är ännu inte här, så gjort en väldigt bra insats så här långt. Kanske kan vi slutligen dumpa Bush-Blair eran till historiens skräphög. Någon som jag trodde legat på ovan nämnda skräphög ett bra tag visar sig vara aktiv i allra högsta grad Kenneth Kaunda välkommen tillbaka!!!!